ongedierte

Allround Haaksbergen Plaagdierbeheersing:


Allround Haaksbergen biedt U een breed scala van diensten aan op het gebied van ongediertebestrijding. Ons team van professionele experts is gespecialiseerd in het bestrijden,  weren en beheersen van verschillende soorten ongedierte, mede dankzij onze bouwtechnische achtergrond. 


Eerst wordt er een risicoanalyse opgesteld, waarbij wordt gekeken wat het risico is voor dier en mesn en wat het betekent voor de omgeving en welke financiele gevolgen dit heeft.  (IPM/HACCP)


Wij gebruiken/leveren alleen biociden die op de Nederlandse markt zijn toegelaten (zie CTGB).


Bij Allround Haaksbergen bent u verzekerd van een professionele en doeltreffende aanpak voor al uw ongedierteproblemen

.

Hoe gaan we te werk:

Het is natuurlijk heel belangrijk om te weten van welk plaagdier / ongedierte u last heeft. Wij gaan een grondige inspectie uitvoeren, ter plekke onderzoeken. Wij gaan onderzoeken van welke dieren u last heeft (als dit nog niet bekend is), door bijvoorbeeld de sporen van de beestjes te onderzoeken. Dan gaan we de bron onderzoeken (waar komen de beestjes vandaan). Wat is de oorzaak dat deze beestjes hier zijn En zijn er veel van deze beestjes.

Wanneer we niet direct kunnen vinden waar de beestjes vandaan komen, kunnen we lijmvallen voor kruipende en vliegende dieren slagvallen voor knaagdieren plaatsen om er zo achter te komen van welke beestjes u last heeft.

Wanneer wij twijfelen om te weten over welke beestjes het gaat kunnen wij dit laten determineren. Dit houdt in dat we het gevonden beestje onderzoeken en vergelijken met een database aan insecten. Komen we er dan nog niet uit, sturen wij het beestje op naar een gespecialiseerd bedrijf welke het beestje gaat determineren.

Als we weten om welke beestjes het gaat gaan we kijken wat we kunnen doen aan de wering / preventie / bestrijding. Wij zullen een advies uitbrengen om maatregelen te treffen.

Wering is het begin van de bestrijding zodat u na de bestrijding geen/minder hinder zult ondervinden van plaagdieren.Wering van plaagdieren houdt in dat je de toegang voor de plaagdieren verspert door maatregelingen te treffen zoals naden, gaten en kieren te dichten, roosters, gaas en/of horren plaatsen, beplanting/begroeiing tegen het gebouw aan te passen.

Deze wering kunt u zelf doen of door ons laten doen zodat het op een vakkundige manier wordt opgepakt.

Na de wering kan er worden bestreden. (vaak is wering afdoende)

Bestrijdingwil zeggen het weghalen van de plaagdieren met biociden (bestrijdingsmiddelen). Dit kan op verschillende manieren plaatsvinden:

- nat grove druppel

- nat fijne druppel

- poeder

- granulaat

- korrels

- gel

- blokvorm

Ook kan bestrijding zonder biociden worden toegepast. We gebruiken lijmvallen voor kruipende en vliegende insecten. Voor knaagdieren hebben we vallen en gebruiken we klemmen voor muizen en ratten en wij maken gebruik van vangkooien.


Het ligt aan de situatie en de diersoort welk soort bestrijding van uw plaagdier gaat plaatsvinden. Denk aan de aanwezigheid van kinderen, dieren, voedsel en of er ontstekingsbronnen in de buurt zijn.Kosten


Het is heel lastig om kosten van een ongediertebestrijding / beheersing / wering vooraf vast te stellen. Daarom werken wij veelal op projectbasis.


Projectbasis:

  • inventariseren
  • overleg met daarbij het kostenplaatje
  • bestrijding
  • wering
  • beheersing


Voor vragen staat wij altijd voor uw klaar. U kunt ons hiervoor mailen of bellen.

ContactTelefoon: 06-20228253


Mail: info@allround-haaksbergen.nl